Talo sijaitsee selkeästi tuossa vaalean sinisellä alueella. Mikäli oikein ymmärsin kiilleliuske ei mitään ihmeellistä lämpökaivon kalliota ole, tieto lisää tuskaa tässä tapauksessa
Täällä alueella tosiaan kanssa vaalean sinistä. Joko se on tuota aivan samanlaista kalliota, mutta veden vaihtuvuus olisi sitten niin hyvä että kaivosta tulee aika hyviä lukemia. Tai sitten noissa kiilleliuskeissa olisi jotain eroa keskenään.
Tuossa linkissä alimmaisena näkyvä on lähin poraus tältä alueelta. Kiilleliuske sedimentary rock. Olisi suht huonoa lämmönjohtavuudeltaan.
Mutta toisaalta vaalean siniselle alueelle on tehty muitakin porauksia ja ne kai olisi huomattavasti parempia. Kaksi muuta kiilleliusketta on myös, mutta ne on "schist, gneiss, amphibolite, skarn rock". Vähän huonosti saa kuvasta luettua.
Tuo kiilleliuske sedimentary rock voisi olla lämmönjohtavuudeltaan ehkä suht huonoa. Joku suuntaa-antava numero on kai laitettu tuohon kallionlaadun perään.
Täällä oli maaporausta 13 metriä ja parin päivän päästä porauksesta kaivo rupesi tulvimaan yli. Kaivo on aika lähellä jokea pellon laidassa. Kaivolta maa rupeaa laskemaan loivasti joelle päin. Maa on märkää savea.
Tänään kaivo oli suht kovilla. Pakkasta -20. Tiskikone otti kuumaa vettä ja suihkuun kului lisää. Lisäksi pumppu lähti käyntiin vähän ennen suihkua. Tuli aika pitkä käyntijakso, mutta en seuraillut ihan loppua että mitä lukemia olisi näyttänyt. +2/-2 oli kaivon lukemat. Ei vielä siinä vaiheessa +1/-2, mutta ei varmasti kaukana ollut. Mitoituslämpötila -29.
Pasberin 155 metrinen kaivo ei kumminkaan kauhean matala ole, että luulisi siitä lämpöä kumminkin riittävän sen mitä tarvitsee.
Tuossa se linkki täältä lähistöltä.
Periaatteessa nuo kaikki muut voisi olla ihan hyviä, mutta tuo alimmainen voisi olla huonoa.
Kuvassa näkyy kaikki poraukset jotka on tuossa näytön alueella. Valkoiset pallot taitaa olla niitä kohtia josta on otettu näyte.
http://aijaa.com/rm1i6o